Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Saglik Bakanligi Atama Kararlari Resmi Gazetede Yayimlandi


Sağlık Bakanlığı Atama

Sağlık Bakanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı'nda Önemli Atama Kararları

Sağlık Bakanlığı'nda yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, çeşitli birimlere müdür, müsteşar yardımcısı, daire başkanı ve şube müdürü atamaları yapıldı.

Müdür Atamaları

Resmi Gazete'de yer alan karara göre, Dr. Ayşe Yılmaz, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi Başhekimliği'ne atandı. Dr. Ahmet Demir ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Umraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine getirildi.

Müsteşar Yardımcısı Ataması

Kararda yer alan bir diğer atama ise Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Müsteşar Yardımcılığı'na ilişkin. Bu göreve Dr. Mustafa Kemal Çetin getirildi.

Daire Başkanı Atamaları

Resmi Gazete'de yayımlanan atamalar arasında daire başkanı atamaları da yer aldı. Buna göre, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı'na Dr. Elif Nur Özdemir atandı. Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Planlama ve Proje Yönetim Daire Başkanlığı'na ise Dr. Osman Akçay getirildi.

Şube Müdürü Atamaları

Kararda ayrıca çeşitli birimlerde şube müdürü atamaları da yapıldı. Bu atamalar arasında Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Sağlığı Şube Müdürü olarak Dr. Fatma Gül Erdem'in atanması da yer aldı.


Komentar