Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Centrul Medical Din Inima Orasului Constanta


Regina Maria

Regina Maria Policlinica Tomis

Centrul medical din inima orasului Constanta

Ofere servicii medicale diversificate

Policlinica Tomis, situata in centrul orasului Constanta, face parte din reteaua privata de sanatate Regina Maria, lider in furnizarea de servicii medicale integrate in Romania. Policlinica ofera pacientilor sai peste 30 de specialitati medicale, asigurand o gama larga de servicii de ingrijire a sanatatii sub un singur acoperis.

Printre specialitatile disponibile la Policlinica Tomis se numara cardiologia, dermatologia, endocrinologia, gastroenterologia, neurologia, oftalmologia, ortopedia, pediatria si reumatologia. De asemenea, policlinica dispune de un centru de imagistica dotat cu echipamente moderne pentru examinari precum radiografii, tomografii computerizate (CT) si imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).

Policlinica Tomis pune accent pe oferirea de servicii medicale de calitate superioara, cu profesionalism si empatie. Echipa medicala este formata din medici specialisti cu experienta vasta, care colaboreaza strans cu pacientii pentru a le oferi cele mai bune planuri de tratament personalizate.



Regina Maria

Komentar