Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Canli Mac Yayinlarindan Oezel Oezetlere

TRT Spor'da Futbol Tutkunlarına Özel Yayınlar

Canlı Maç Yayınlarından Özel Özetlere

TRT Spor, futbol severlere özel yayınlarla heyecanı ekranlara taşıyor. Her gün canlı yayınlanan karşılaşmalar, maç özetleri ve özel programlar futbol tutkunlarını ekrana kilitleyecek.

Sabah Kuşağında Futbol Şöleni

Sabah saatlerinde yayınlanan "WEB 0700 İLK BASKI" ve "WEB 0855 Spor Takvimi" programlarıyla güne futbolla başlayın. Son dakika haberleri, maç tahminleri ve uzman yorumlarla güncel futbol gündemine hakim olun.

İşitme Engellilere Özel Yayınlar

TRT Spor, işitme engellilere özel olarak sunduğu "WEB 0900 İŞİTME ENGELLİLER SPOR BÜLTENİ" programıyla herkesi sporun büyülü dünyasına dahil ediyor.

Trendyol Süper Lig'in En Güzel Golleri

Haftanın en heyecanlı maçlarından seçilen en güzel golleri "WEB 0945 TRENDYOL SÜPER LİG EN GÜZEL GOLLER" programıyla yeniden izleyin.

Uzman Yorumlarla Spor Manşet

"Erman Gönülşen ve Tayfun Bayındır ile Spor Manşet" programında usta yorumcular futbolu masaya yatırıyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda karşılaşmalar, takımlar ve futbolcular hakkında çarpıcı yorumlar yer alıyor.

Gece Kuşlarına Özel Yayınlar

Gece saatlerinde yayınlanan "WEB 0100 SPOR ARTI" ve "WEB 0200 BEŞİKTAŞ ÖZETLER" programlarıyla futbolun heyecanı gece boyu devam ediyor.

Sporun Kalbinde TRT Spor

TRT Spor, Türkiye'nin en güncel spor haberleri, canlı maç yayınları ve özel programlarıyla sporun kalbinde. Futbol tutkunlarına özel yayınlarla ekranları hareketlendiren TRT Spor'u takip edin ve futbolun büyülü dünyasına dalın.


Komentar